0

Gemalen koolzaadstro

Koolzaadstro is een bijproduct van de koolzaadteelt. Het stro is afkomstig van de stengels van koolzaad. Dit stro heeft een hoog absorptievermogen en is stofvrij.

Prijs in overleg
Monster aanvraag Offerte Bel mij

Offerteaanvraag Gemalen koolzaadstro

Product: Gemalen koolzaadstro

 

* verplichte velden

Terugbelverzoek voor Gemalen koolzaadstro

Product: Gemalen koolzaadstro

Wat is gemalen koolzaadstro?

Gemalen koolzaadstro heeft een hoog absorptievermogen en biedt een warme ondergrond in de stal.

Het gemalen koolzaadstro komt het best tot zijn recht op de rubberen matten. Het gemalen koolzaadstro is tussen de 0,5 en 1 centimeter lang.  Berg Fourage levert gemalen koolzaadstro in balen van 22 kg. Het gemalen koolzaadstro is stofvrij en heeft een hoog absorptievermogen. Daarbij voelt het erg zacht aan.

Algemene kenmerken gemalen koolzaadstro

  • Stofvrij;
  • Hoge ruwe celstof;
  • Hoog absorptievermogen;

Product details gemalen koolzaadstro


Land van herkomst Geheel West - Europa
Grootte Grote balen en kleine balen
Soort Vierkante balen
Verpakking Zonder folie en in zakken
Gewicht Grote balen > 300 kg
  Kleine balen > 20 kg
Keuze uit - Ongesneden
  - Tussen de 10 en 20 cm
  - Gesneden tussen 5 en 10 cm
  - Gehakseld tussen 2 en 4 cm
  - Gemalen tussen 0,5 en 1 cm

Al onze vrachten worden franco geleverd in geheel Nederland. U betaald een heldere prijs, zonder bijkomende kosten.

Wij hanteren een vanaf prijs omdat de transportkosten per provincie kan verschillen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de scherpste prijs bij u thuis geleverd!

Bij levering van kleine partijen is het mogelijk om in overleg de bestelling bij u thuis te laten bezorgen. Lossen is geen probleem, in overleg.

Pallets
​Statiegeld pallets moeten altijd betaald worden tenzij u de pallets direct teruggeeft bij de levering. Mocht u de pallets bij levering houden, dan berekenen wij de kosten van € 25,00 per pallet aan u door. Bij een volgende levering nemen wij de lege pallets weer mee en krijgt u het bedrag gecrediteerd op de factuur. U kunt de lege pallets ook kosteloos terugbrengen naar Doornspijk. Zijn dit geen opties voor u? Dan kunnen wij een auto sturen om de pallets op te halen, de kosten hiervan bedragen € 75,00.

Het lossen van pallets met kooiaap kost € 75,00.

Berg Fourage heeft geen kostenverhogende afdelingen. Dit betekent voor u lagere prijzen. Bij ons betaalt u altijd een scherpe prijs, zonder bijkomende kosten!

Wij hanteren een vanaf prijs omdat de transportkosten per provincie kan verschillen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de scherpste prijs bij u thuis geleverd!

Berg Fourage is niet alleen hét adres voor de beste kwaliteit en de laagste prijs, we werken vooral aan tevreden klanten. Als het gaat om samen meer bereiken gaan we heel ver. Wilt u ontdekken hoe ver? Neem dan contact op met 0341-768222 of mail naar mail info@bergfourage.nl.

Berg Fourage is een vertrouwd adres met service waar u van op aan kunt. Wij zijn GMP+ gecertificeerd, deelnemer bij Securefeed en verzekerd voor productaansprakelijkheid volgens de FrieslandCampina norm. Wij staan op de witte lijst van melkveehouders.

Bent u na levering ontevreden?

Mocht het product naar uw mening niet de juiste kwaliteit hebben die u had verwacht? Neem contact met ons op, dan komen wij graag bij u langs om dit met u vast te stellen. Product niet goed? Wij lossen dit samen met u op. Wij regelen dat er een juist product voor terug komt. Zo eenvoudig is dat. Wij gaan voor tevreden klanten!

Overtuigd van onze kwaliteit? Of wilt u meer informatie? Twijfel niet, maar bel ons. Wij staan u graag te woord!

Tip: Vraag bij ons uw voerjaaroverzicht op voor uw Minas boekhouding!