0

Koolzaadstro

Koolzaadstro is een bijproduct van de koolzaadteelt. Koolzaadstro wordt in het bijzonder gebruikt als pens-prikkeling voor de koeien. Dit stimuleert de pens waardoor de melkproductie van de koe op gang gebracht wordt. Koolzaadstro is goed te doseren in het rantsoen. Om koolzaadstro te voeren moet het product kort genoeg zijn. Met de voermengwagen kunt u het product kort genoeg krijgen. Wij kunnen ook gesneden koolzaadstro leveren. Dit koolzaadstro is door de pers gesneden. De lengte hiervan zit tussen de 5-8 cm met af en toe een lang grof stukje. Dit koolzaadstro kan door de mengvoerwagen zonder extra snij-inrichting.

Prijs in overleg
Monster aanvraag Offerte Bel mij

Offerteaanvraag Koolzaadstro

Product: Koolzaadstro

 

* verplichte velden

Terugbelverzoek voor Koolzaadstro

Product: Koolzaadstro

Wat is koolzaadstro?

Koolzaadstro is een bijproduct van de koolzaadteelt. Koolzaadstro wordt in het bijzonder gebruikt als pens-prikkeling voor de koeien. Dit stimuleert de pens waardoor de melkproductie van de koe op gang gebracht wordt. Koolzaadstro is goed te doseren in het rantsoen.

Voeradvies

Om koolzaadstro te voeren moet het product kort genoeg zijn. Met de voermengwagen kunt u het product kort genoeg krijgen.

Wij kunnen ook gesneden koolzaadstro leveren. Dit koolzaadstro is door de pers gesneden. De lengte hiervan zit tussen de 5-8 cm met af en toe een lang grof stukje. Dit koolzaadstro kan door de mengvoerwagen zonder extra snij-inrichting.

Berg Fourage levert ook koolzaadstro in balen van 20 kg. Dit stro is gehakseld en ontstoft in een fabriek. Dit koolzaadstro is kort gehakseld in een lengte van 3-5 cm. Dit is goed toepasbaar als structuurbron voor melkvee of als bodembedekker in paardenboxen en ligboxen. Gehakseld koolzaadstro is leverbaar in zakken van 20 kg of balen van 300 kg. 

Algemene kenmerken van koolzaadstro

  • Blank stro van uitstekende kwaliteit;
  • Koolzaadstro is zeer geschikt als pens-prikkeliing;
  • Het stro is goed te doseren in het rantsoen;
  • Ook gehakseld en gemalen koolzaadstro beschikbaar;
  • Stof- en schimmelvrij;
  • Uiteraard is koolzaadstro ook geschikt als strooisel;
  • Geschikt voor koeien, kalveren, schapen en geiten;
  • Wij zijn GMP + gecertificeerd en verzekerd voor productaansprakelijkheid volgens de Friesland Campina norm.

Product details koolzaadstro


Land van herkomst Geheel West - Europa
Grootte Grote en kleine balen
Soort Vierkante balen
Verpakking Zonder folie en in zakken
Gewicht Grote balen - 300 tot 450 kg
  Kleine balen - 20 tot 22 kg
Keuze uit - Ongesneden
  - Gesneden tussen 5 en 10 cm
  - Gesneden tussen 8 en 15 cm
  - Gehakseld tussen 2 en 4 cm
  - Gehakseld tussen 2 en 5 cm
  - Gehakseld tussen 3 en 6 cm (geperst op land)
 

Al onze vrachten worden franco geleverd in geheel Nederland. U betaald een heldere prijs, zonder bijkomende kosten.

Wij hanteren een vanaf prijs omdat de transportkosten per provincie kan verschillen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de scherpste prijs bij u thuis geleverd!

Berg Fourage heeft geen kostenverhogende afdelingen. Dit betekent voor u lagere prijzen. Bij ons betaalt u altijd een scherpe prijs, zonder bijkomende kosten!

Wij hanteren een vanaf prijs omdat de transportkosten per provincie kan verschillen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de scherpste prijs bij u thuis geleverd!

Berg Fourage is niet alleen hét adres voor de beste kwaliteit en de laagste prijs, we werken vooral aan tevreden klanten. Als het gaat om samen meer bereiken gaan we heel ver. Wilt u ontdekken hoe ver? Neem dan contact op met 0341-768222 of mail naar mail info@bergfourage.nl.

Berg Fourage is een vertrouwd adres met service waar u van op aan kunt. Wij zijn GMP+ gecertificeerd, deelnemer bij Securefeed en verzekerd voor productaansprakelijkheid volgens de FrieslandCampina norm. Wij staan op de witte lijst van melkveehouders.

Bent u na levering ontevreden?

Mocht het product naar uw mening niet de juiste kwaliteit hebben die u had verwacht? Neem contact met ons op, dan komen wij graag bij u langs om dit met u vast te stellen. Product niet goed? Wij lossen dit samen met u op. Wij regelen dat er een juist product voor terug komt. Zo eenvoudig is dat. Wij gaan voor tevreden klanten!

Overtuigd van onze kwaliteit? Of wilt u meer informatie? Twijfel niet, maar bel ons. Wij staan u graag te woord!

Tip: Vraag bij ons uw voerjaaroverzicht op voor uw Minas boekhouding!