0

Speltdoppellets

De speltdop is een product wat vrijkomt bij het ontdoppen van de speltkorrel. De speltdop wordt in gemalen vorm onder hoge temperaturen geperst tot een cilindervormige pellet. 

Direct jouw vracht vastleggen? 
Bel 0341-768222 of mail verkoop@bergfourage.nl.

Prijs in overleg
Monster aanvraag Offerte Bel mij

Offerteaanvraag Speltdoppellets

Product: Speltdoppellets

 

* verplichte velden

Terugbelverzoek voor Speltdoppellets

Product: Speltdoppellets

De speltdop is een product wat vrijkomt bij het ontdoppen van de speltkorrel. De speltdop wordt in gemalen vorm onder hoge temperaturen geperst tot een cilindervormige pellet. Door de hoge temperaturen tijdens de productie zijn schimmels en stof uitgelosten. De speltdoppellets zijn zeer geschikt als structuurbron bij melkvee en droogstaande koeien. Speltdoppen zijn rijk aan ruwe celstof en bevatten bestendig zetmeel. 

Kenmerken speltdoppellets

  • Betaalbaar product
  • Ideaal in droogstandsrantsoenen
  • Hoog aandeel ruwe celstof 

Product details speltdoppellets


Levering Losgestort en in bulk leverbaar
   
Afname Volle vracht ca. 25 ton
Bewerking Gepelleteerd
   

Al onze vrachten worden franco geleverd in geheel Nederland. U betaald een heldere prijs, zonder bijkomende kosten.

Wij hanteren een vanaf prijs omdat de transportkosten per provincie kan verschillen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de scherpste prijs bij u thuis geleverd!

Berg Fourage heeft geen kostenverhogende afdelingen. Dit betekent voor u lagere prijzen. Bij ons betaalt u altijd een scherpe prijs, zonder bijkomende kosten!

Wij hanteren een vanaf prijs omdat de transportkosten per provincie kan verschillen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de scherpste prijs bij u thuis geleverd!

Berg Fourage is niet alleen hét adres voor de beste kwaliteit en de laagste prijs, we werken vooral aan tevreden klanten. Als het gaat om samen meer bereiken gaan we heel ver. Wilt u ontdekken hoe ver? Neem dan contact op met 0341-768222 of mail naar mail info@bergfourage.nl.

Berg Fourage is een vertrouwd adres met service waar u van op aan kunt. Wij zijn GMP+ gecertificeerd, deelnemer bij Securefeed en verzekerd voor productaansprakelijkheid volgens de FrieslandCampina norm. Wij staan op de witte lijst van melkveehouders.

Bent u na levering ontevreden?

Mocht het product naar uw mening niet de juiste kwaliteit hebben die u had verwacht? Neem contact met ons op, dan komen wij graag bij u langs om dit met u vast te stellen. Product niet goed? Wij lossen dit samen met u op. Wij regelen dat er een juist product voor terug komt. Zo eenvoudig is dat. Wij gaan voor tevreden klanten!

Overtuigd van onze kwaliteit? Of wilt u meer informatie? Twijfel niet, maar bel ons. Wij staan u graag te woord!

Tip: Vraag bij ons uw voerjaaroverzicht op voor uw Minas boekhouding!