0

Stro-kalk

Stro-kalk bestaat uit Spaans gehakseld stro gemixt met kalk. Dit maakt een kant en klaar product van circa 80 % droge stof. Het is een rul product wat zorgt voor een uitstekende vochtopname en bedding. Er ontstaat een vast ligbed, dit stimuleert de ligtijd van de koeien. Ook is het effectief voor het tegengaan van de omgevingsbacterie. Het product werkt daarnaast uitstekend in combinatie met gescheiden mest.

 

Prijs in overleg
Monster aanvraag Offerte Bel mij

Offerteaanvraag Stro-kalk

Product: Stro-kalk

 

* verplichte velden

Terugbelverzoek voor Stro-kalk

Product: Stro-kalk

Wat is stro-kalk?

Stro-kalk bestaat uit Spaans gehakseld stro gemixt met kalk. Dit maakt een kant en klaar product van circa 80 % droge stof. Het is een rul product wat zorgt voor een uitstekende vochtopname en bedding. Er ontstaat een vast ligbed wat de ligtijd van de koeien stimuleert en het verbruik verlaagd. Ook is het effectief voor het tegengaan van de omgevingsbacterie.

Door de klevende eigenschappen van de kalk is aanmengen met water niet langer nodig. Wij leveren enkel het pure product. Doordat er geen water is toegevoegd verbeterd de bewaarbaarheid van het product. De stro-kalk mix heeft een pH-waarde van 11. In combinatie met de hoge werkingssnelheid en het drogende effect zorgt dit voor goede hygiëne in de boxen.

Stro-kalk is een uitstekende toevoeging in de gescheiden mest. Het verhoogt de pH-waarde en droge stof gehalte. Hierdoor blijft de gescheiden mest beter in de boxen liggen.

Algemene kenmerken stro-kalk

  • Ideaal voor gebruik in diepstrooiselboxen;
  • Zorgt voor een vast ligbed;
  • Blijvend rul product;
  • Schone koeien;
  • Stimuleert lager celgetal;
  • Bespaart arbeid;
  • Geen stikstofverlies.

Product details stro-kalk


Levering Losgestort
Afname Halve vracht ca. 15 ton
  Hele vracht ca. 30 ton
Bewerking stro Gehakseld/gehamerd
Bewerking stro-kalk Gemengd

Al onze vrachten worden franco geleverd in geheel Nederland. U betaald een heldere prijs, zonder bijkomende kosten.

Wij hanteren een vanaf prijs omdat de transportkosten per provincie kan verschillen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de scherpste prijs bij u thuis geleverd!

Bij levering van kleine partijen is het mogelijk om in overleg de bestelling bij u thuis te laten bezorgen. Lossen is geen probleem, in overleg.

Pallets
​Statiegeld pallets moeten altijd betaald worden tenzij u de pallets direct teruggeeft bij de levering. Mocht u de pallets bij levering houden, dan berekenen wij de kosten van € 25,00 per pallet aan u door. Bij een volgende levering nemen wij de lege pallets weer mee en krijgt u het bedrag gecrediteerd op de factuur. U kunt de lege pallets ook kosteloos terugbrengen naar Doornspijk. Zijn dit geen opties voor u? Dan kunnen wij een auto sturen om de pallets op te halen, de kosten hiervan bedragen € 75,00.

Het lossen van pallets met kooiaap kost € 75,00.

Berg Fourage heeft geen kostenverhogende afdelingen. Dit betekent voor u lagere prijzen. Bij ons betaalt u altijd een scherpe prijs, zonder bijkomende kosten!

Wij hanteren een vanaf prijs omdat de transportkosten per provincie kan verschillen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de scherpste prijs bij u thuis geleverd!

Berg Fourage is niet alleen hét adres voor de beste kwaliteit en de laagste prijs, we werken vooral aan tevreden klanten. Als het gaat om samen meer bereiken gaan we heel ver. Wilt u ontdekken hoe ver? Neem dan contact op met 0341-768222 of mail naar mail info@bergfourage.nl.

Berg Fourage is een vertrouwd adres met service waar u van op aan kunt. Wij zijn GMP+ gecertificeerd, deelnemer bij Securefeed en verzekerd voor productaansprakelijkheid volgens de FrieslandCampina norm. Wij staan op de witte lijst van melkveehouders.

Bent u na levering ontevreden?

Mocht het product naar uw mening niet de juiste kwaliteit hebben die u had verwacht? Neem contact met ons op, dan komen wij graag bij u langs om dit met u vast te stellen. Product niet goed? Wij lossen dit samen met u op. Wij regelen dat er een juist product voor terug komt. Zo eenvoudig is dat. Wij gaan voor tevreden klanten!

Overtuigd van onze kwaliteit? Of wilt u meer informatie? Twijfel niet, maar bel ons. Wij staan u graag te woord!

Tip: Vraag bij ons uw voerjaaroverzicht op voor uw Minas boekhouding!