0

Zaagsel-kalk

Zaagsel-kalk bestaat uit wit zaagsel gemixt met kalk. Dit maakt een kant en klaar product van circa 75% droge stof. Zaagsel-kalk zorgt voor een blijvende, zachte en comfortabele ligplaats voor de koeien. Ook is het effectief voor het tegengaan van de omgevingsbacterie en blijft het goed liggen in geventileerde stallen.

Prijs in overleg
Monster aanvraag Offerte Bel mij

Offerteaanvraag Zaagsel-kalk

Product: Zaagsel-kalk

Vul onderstaand formulier

 

* verplichte velden

Terugbelverzoek voor Zaagsel-kalk

Product: Zaagsel-kalk

Wat is zaagsel-kalk?

Zaagsel-kalk bestaat uit wit zaagsel gemixt met kalk. Dit maakt een kant en klaar product van circa 75 % droge stof. Zaagsel-kalk zorgt voor een blijvende, zachte en comfortabele ligplaats voor de koeien. Ook is het effectief voor het tegengaan van de omgevingsbacterie en blijft het goed liggen in geventileerde stallen.

Door de klevende eigenschappen van de kalk bindt het goed met het stro. Dit geeft een vast ligbed met voldoende stevigheid om uw koeien goed grip te geven. De zaagsel-kalk mix heeft een pH-waarde van 8,5. Het drogende effect zorgt voor goede hygiëne in de boxen.

Algemene kenmerken zaagsel-kalk

  • Ideaal voor gebruik op rubberen matten;
  • Schone koeien;
  • Stimuleert lager celgetal;
  • Stimuleert gezonde klauwen;
  • Stuifvrij.

Product details zaagsel-kalk


Levering Losgestort
Afname Halve vracht ca. 15 ton
  Hele vracht ca. 30 ton
Bewerking Gemengd

Al onze vrachten worden franco geleverd in geheel Nederland. U betaald een heldere prijs, zonder bijkomende kosten.

Wij hanteren een vanaf prijs omdat de transportkosten per provincie kan verschillen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de scherpste prijs bij u thuis geleverd!

Berg Fourage heeft geen kostenverhogende afdelingen. Dit betekent voor u lagere prijzen. Bij ons betaalt u altijd een scherpe prijs, zonder bijkomende kosten!

Wij hanteren een vanaf prijs omdat de transportkosten per provincie kan verschillen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de scherpste prijs bij u thuis geleverd!

Berg Fourage is niet alleen hét adres voor de beste kwaliteit en de laagste prijs, we werken vooral aan tevreden klanten. Als het gaat om samen meer bereiken gaan we heel ver. Wilt u ontdekken hoe ver? Neem dan contact op met 0341-768222 of mail naar mail info@bergfourage.nl.

Berg Fourage is een vertrouwd adres met service waar u van op aan kunt. Wij zijn GMP+ gecertificeerd, deelnemer bij Securefeed en verzekerd voor productaansprakelijkheid volgens de FrieslandCampina norm. Wij staan op de witte lijst van melkveehouders.

Bent u na levering ontevreden?

Mocht het product naar uw mening niet de juiste kwaliteit hebben die u had verwacht? Neem contact met ons op, dan komen wij graag bij u langs om dit met u vast te stellen. Product niet goed? Wij lossen dit samen met u op. Wij regelen dat er een juist product voor terug komt. Zo eenvoudig is dat. Wij gaan voor tevreden klanten!

Overtuigd van onze kwaliteit? Of wilt u meer informatie? Twijfel niet, maar bel ons. Wij staan u graag te woord!

Tip: Vraag bij ons uw voerjaaroverzicht op voor uw Minas boekhouding!