0

Junior commercieel medewerk(st)er

Ben jij leergierig, maak je makkelijk contact en heb je een passie voor de agrarische sector?  Dan heeft Berg Fourage een mooie baan voor jou. 


Dit ga je doen
Vanuit ons kantoor in Nunspeet ga jij je ontwikkelen tot Fourage-specialist. Jouw uitdaging wordt vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Met jouw advies over strooisels, bijproducten en ruwvoer zoek je samen met de veehouder naar verbetermogelijkheden. Dat betekent veel bellen en groeien naar een buitendienst functie. Je maakt makkelijk contact, hebt oprechte agrarische belangstelling en weet wat er speelt in de sector. Je weet snel te schakelen en gaat tot het uiterste om onze klanten tevreden te stellen.


Wat wij van je vragen
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste schoolverlater of starter met een gezonde commerciële drive. Iemand die sociaal is en weet hoe het werkt op een boerenerf. Ben of ken jij iemand die:

  • Een sympathieke vlotte babbel heeft;
  • Energiek en positief ingesteld is;
  • Affiniteit met de agrarische sector heeft;
  • Een relevante mbo/hbo-opleiding heeft afgerond;
  • Goed Nederlands spreekt en schrijft;
  • Fulltime beschikbaar is.
     

Wat je ervoor terug krijgt
Bij ons krijg je alle kans om je verder te ontwikkelen in je vak. Je leert veel van je collega’s. Groei je in je werk, dan groeit jouw salaris mee. Het teamgevoel van Berg Fourage vinden wijzelf nogal uniek. We staan naast elkaar en doen het samen. We hebben lol met elkaar en kijken naar elkaar op. De klanten verwachten het beste van ons. De lat ligt bij ons daarom lekker hoog. Wij vragen dus van jou dat je gedreven bent om het beste uit jezelf en het team te halen. Je raakt bij ons niet snel uitgekeken.

Enthousiast geworden? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren!

Stuur je sollicitatie met CV naar Wiechert Steert: w.steert@bergfourage.nl of per post naar Berg Fourage, t.a.v. W. Steert, Industrieweg 70, 8071 CW te Nunspeet. Als je meer wilt weten over deze functie of over onze organisatie, voel je vrij om contact met ons op te nemen!

T: 0341 76 82 22                   
E: w.steert@bergfourage.nl