0

Junior logistiek planner


Houd jij van organiseren en wil je meegroeien in onze dynamische tak van logistiek? Dan heeft Berg Fourage een mooie baan voor jou.

 

Dit ga je doen
Orders, transport en klanten uit heel Europa samen brengen, dat is wat jij gaat doen als junior logistiek planner. Jij houdt een vinger aan de pols en zorgt dat iedereen weet wat hij/zij kan verwachten. Dat betekent veel bellen met chauffeurs, transporteurs en boeren. Checken of alles klopt en overzicht bewaren in de hectiek. Jij houdt ons scherp en zorgt dat onze klanten tevreden zijn over een levering. Samen met je collega’s regel jij dat alle transportritten van Berg Fourage vlekkeloos verlopen.

Wat wij van je vragen  
Wij zijn opzoek naar een ‘jonge hond’ die zich vol energie wil storten op onze logistieke planning. Iemand die veel wil leren en wil doorgroeien in het vak. Ben of ken jij iemand die:

  • Super goed kan organiseren;
  • In hectiek het overzicht weet te bewaren;
  • Niet schroomt voor een Engels of Duits telefoontje;
  • Positief ingesteld en leergierig is;
  • Een relevante mbo/hbo opleiding heeft afgerond;
  • Goed Nederlands spreekt en schrijft;
  • Fulltime beschikbaar is.

Wat je ervoor terug krijgt
Bij ons krijg je alle kans om te groeien in je vak. Je leert veel van je collega’s. Groei je in je werk, dan groeit jouw salaris mee. Het teamgevoel van Berg Fourage vinden wijzelf nogal uniek. We staan naast elkaar en doen het samen. We hebben lol met elkaar en kijken naar elkaar op. De klanten verwachten het beste van ons. De lat ligt bij ons daarom lekker hoog. Wij vragen dus van jou dat je gedreven bent om te leren en het beste uit jezelf te halen. Wij helpen je daarbij. Je raakt bij ons niet snel uitgeleerd en uitgekeken.

Enthousiast geworden? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren!

Stuur je sollicitatie met CV naar Wiechert Steert: w.steert@bergfourage.nl of per post naar Berg Fourage, t.a.v. W. Steert, Industrieweg 70, 8071 CW te Nunspeet. Als je meer wilt weten over deze functie of over onze organisatie, voel je vrij om contact met ons op te nemen!

T: 0341 76 82 22                   
E: w.steert@bergfourage.nl