Office Manager

Berg Fourage levert (Biologisch) ruwvoer, stalstrooisels, en bijproducten aan de veehouderij in Nederland, Duitsland en Belgie. Voor onze interne organisatie zoeken we een Office manager die zowel directie als ook de medewerkers faciliteert en ontzorgt in alles wat nodig is om de focus te hebben op onze klanten en de business.


Wat ga je zoal doen:

Je regelt en organiseert alle facilitaire zaken, van wagenparkbeheer, administratie tot bedrijfskleding en schoonmaak. Je regelt beursdeelnames en kleinschalige events (extern en intern). Daarnaast assisteer je de directie met mail/agendabeheer, het afhandelen van formele (directie) zaken en regel je de ontvangst van gasten. Je ondersteunt de collega’s van de afdeling marketing met het up to date houden van promotiemateriaal, relatiegeschenken, etc. Kortom een zeer afwisselend pakket aan activiteiten en verantwoordelijkheden waar geen dag hetzelfde zal zijn. Je krijgt de vrijheid om deze functie naar eigen hand te zetten. 


Ben of ken jij iemand die:

Wij zijn op zoek naar een aanpakker die kan organiseren, flexibel is, zelfverzekerd is, en het leuk vindt om de spin in het web te zijn van een dynamische organisatie.

Ben of ken jij iemand die:

 • Hbo werk- en denkniveau heeft
 • Initiatief neemt en aanpakt
 • Daadkrachtig en vriendelijk is
 • Regelen en organiseren leuk vindt
 • Houdt van afwisseling
 • Gastvrijheid hoog in het vaandel heeft
 • Hulpvaardig wil zijn voor collega’s
 • Goed kan prioritiseren
 • Die houdt van georganiseerd werken
 • Ervaring heeft met Excel
 • (Basis) Duits en Engels spreekt (is geen vereiste wel mooi meegenomen)
 • Beschikbaar is voor 32-40 uur
   

Wat je ervoor terug krijgt

Je komt terecht in een sterk groeiende organisatie. Je krijgt een waardevolle plek in een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is en waarin betrouwbaarheid en kwaliteit de belangrijkste waarden zijn. Het teamgevoel van Berg Fourage vinden wijzelf nogal uniek. We staan naast elkaar en doen het samen. We hebben lol met elkaar en spreken elkaar aan. De klanten verwachten het beste van ons. Je krijgt een marktconform salaris tussen de €2.800 - €3.500 op basis van fulltime beschikbaarheid en afhankelijk van ervaring.
 

Dit is Berg Fourage

Wij helpen boeren waar we kunnen, met nuchter boerenverstand. Wij maken en mengen stalstrooisels én handelen in ruwvoer, bijproducten en bodemverbeteraars. Producten die onze klanten dagelijks nodig hebben om beter te boeren. In binnen- én buitenland. Ook adviseren we ze, met oog voor diergezondheid en een optimale melk- of vleesproductie. 

Waarom werken bij Berg Fourage?

Het teamgevoel van Berg Fourage vinden wijzelf nogal uniek. Je komt terecht in een jong, maar gedreven team. Er heerst een ontspannen sfeer en grappen en grollen vliegen over en weer. Tegelijkertijd ligt bij ons de lat lekker hoog en vragen wij gedrevenheid om het beste in jezelf naar boven te halen. 

EKF-20231031-0256.jpg

Solliciteren

Enthousiast geworden? John Koevoet kan nog veel meer vertellen over deze functie en ons bedrijf. Bel hem gerust op 06-23694236. Meteen solliciteren? Dat mag natuurlijk ook. Mail jouw verhaal en CV naar j.koevoet@bergfourage.nl.