0
Wichert van den Berg -BergFourage-fourage

Over Berg Fourage

Een eigen zaak beginnen, dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar voor de jonge ondernemer, Wichert van den Berg is dit vanaf jongs af aan wel duidelijk. Met zijn agrarische achtergrond is het voor hem vanzelfsprekend om de klant een totaalpakket aan fourage te bieden.

In 2012 richt hij Berg Fourage op en begint met handelen. Hij koopt hier eens wat gras en daar eens wat stro en verkoopt het weer. "Ik zag er goud in", zegt Wichert met het ondernemersvuur in zijn ogen. En weet je waarom? Om voor de klant een scherpe prijs, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel te zetten.

Inmiddels is Berg Fourage uitgegroeid tot een noemenswaardig handelskantoor. Door het nauwe contact met de klanten weten wij precies wat ze nodig hebben. Om alle producten in te kopen is Wichert regelmatig in het buitenland te vinden. De razendsnelle groei van de handel brengt Wichert tot nog meer gedrevenheid. In 2018 is er besloten om ook een eigen transport te gaan verzorgen. Er rijden nu twee Berg Fourage vrachtwagens door Europa om de producten nog sneller bij de klanten te kunnen leveren.

De afgelopen jaren heeft Berg Fourage een totaal plaatje aan producten samengesteld. Welk voedermiddel, strooisel, bijvoederproduct u ook zoekt, u gaat 'm bij ons vinden. Wichert van den Berg is erg trots op zijn bedrijf "Mijn werk is mijn hobby. De klanten wil ik graag met een goed gevoel en het beste advies terug zien."