Commercieel medewerk(st)er regio Friesland

Ben jij ondernemend, spreek je een woordje Fries en ben je klaar voor een mooie buitendienst functie? Dan heeft Berg Fourage een uitdagende baan voor jou. 


Dit ga je doen

Iedere dag vind jij een manier om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Je bent commercieel scherp, wilt alleen het allerbeste voor onze klanten en gaat tot het uiterste om dat wat nodig is te bereiken. Je hebt oprechte agrarische belangstelling en weet wat er speelt in de sector. Je ontwikkelt je tot Fourage-specialist en geeft boeren in jouw regio passend advies over strooisels, bijproducten en ruwvoer. Dat doe je ongeveer 40/60 vanuit kantoor of in het veld (Noord-NL) Je signaleert kansen en zoekt samen met de veehouder naar verbetermogelijkheden.


Wat wij van je vragen 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een positieve adviseur met een gezonde commerciële drive. Iemand die makkelijk contact maakt en weet hoe het werkt op een boerenerf. Ben of ken jij iemand die: 

  • Een sympathieke vlotte babbel heeft;
  • Zowel goed Nederlands als Fries spreekt; 
  • Affiniteit met de agrarische sector heeft;
  • Energiek en positief ingesteld is; 
  • Commerciële ervaring heeft. Dit is geen vereiste, wel mooi meegenomen;
  • Zelfstandig werkt en snel kan schakelen;
  • Fulltime beschikbaar is. 
Wat je ervoor terug krijgt

Bij ons krijg je alle kans om je verder te ontwikkelen in je vak. Je leert veel van je collega’s. Groei je in je werk, dan groeit jouw salaris mee. Het teamgevoel van Berg Fourage vinden wijzelf nogal uniek. We staan naast elkaar en doen het samen. We hebben lol met elkaar en kijken naar elkaar om. De klanten verwachten het beste van ons. De lat ligt bij ons daarom lekker hoog. Wij vragen dus van jou dat je gedreven bent om het beste uit jezelf en het team te halen. Je raakt bij ons niet snel uitgekeken. 

Enthousiast geworden?

Dan dagen wij jou uit om te solliciteren!Stuur je sollicitatie met CV naar Wiechert Steert: w.steert@bergfourage.nl of per post naar Berg Fourage, t.a.v. W. Steert, Industrieweg 70, 8071 CW te Nunspeet. Als je meer wilt weten over deze functie of over onze organisatie, voel je vrij om contact met ons op te nemen!

T: 0341 76 82 22                   
E: w.steert@bergfourage.nl