0

Verkoopleider/coach

Ben jij een energieke en strategische motivator die ons verkoopteam helpt de agrarische markt te veroveren? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou!
 

Dit ga je doen
Als verkoopleider/coach is het aan jou om ons verkoopteam te enthousiasmeren, activeren en begeleiden naar het hoogst haalbare verkoopresultaat. Wij werken met een jong team dat jij gaat trainen en coachen in verkoop- en adviestechnieken. Het stellen, bewaken en evalueren van targets hoort daar bij. Jij analyseert de cijfers en hebt een kritische blik; we worden graag uitgedaagd met nieuwe plannen en strategieën. Niet alleen omzet gedreven, maar ook op kwaliteit, vak inhoud en klanttevredenheid. Als coach ben jij mensgericht en heb jij oog voor persoonlijke ontwikkeling. Jij haalt het beste in onze Fourage specialisten naar boven.

Wat wij van je vragen
Wij zoeken een resultaat- én mensgerichte verkoopleider/coach met bewezen succes in een commerciële organisatie. Ben of ken jij iemand die:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau heeft;

  • Ondernemend, energiek en enthousiast is;

  • Ervaring én succes in een vergelijkbare, coachende of leidinggevende functie heeft;

  • Zich thuis voelt in een jonge en informele organisatie; 

  • De touwtjes stevig in handen neemt;

  • Strategisch, cijfermatig en planmatig denkt en doet;

  • Zelfstandig werkt en snel kan schakelen;

Wat je ervoor terug krijgt
Je komt te werken bij een jonge, informele en snel groeiende organisatie in Nunspeet. Het teamgevoel van Berg Fourage vinden wijzelf nogal uniek. We geven jonge mensen de kans zich te ontwikkelen en doen het samen. We hebben lol met elkaar en kijken naar elkaar op. Boeren zijn onze klanten en zij verwachten het beste van ons. De lat ligt daarom lekker hoog. Wij vragen van jou dat je gedreven bent om het beste uit het verkoopteam te halen. Je krijgt je veel vrijheid en ruimte voor je eigen aanpak en ideeën. Uiteraard hoort daar een mooi salaris, nette secundaire voorwaarden én een gezellige vrijdagmiddagborrel bij. Eén ding is zeker; je raakt bij ons niet snel uitgekeken!

Enthousiast geworden?
Stuur je sollicitatie met CV naar Wiechert Steert: w.steert@bergfourage.nl of per post naar Berg Fourage, t.a.v. W. Steert, Industrieweg 70, 8071 CW te Nunspeet. Als je meer wilt weten over deze functie of over onze organisatie, voel je vrij om contact met ons op te nemen!