Vacature commercieel medewerker

Ben jij ondernemend, ken je de agrarische sector en ben je klaar voor een leuke commerciële functie? Dan heeft Berg Fourage een uitdagende baan voor jou. 

Dit ga je doen

Iedere dag vind jij een manier om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Je bent commercieel scherp, wil alleen het allerbeste voor onze klanten en gaat tot het uiterste om dat wat nodig is te bereiken. Je hebt oprechte agrarische belangstelling en weet wat er speelt in de sector. Je geeft boeren in jouw regio passend advies over ruwvoer, stalstrooisels, bijproducten en grondstoffen. Je signaleert kansen en zoekt samen met de veehouder naar verbetermogelijkheden.

Wat wij van je vragen 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een positieve adviseur met een gezonde commerciële drive. Iemand die makkelijk contact maakt en weet hoe het werkt op een boerenerf. Ben of ken jij iemand die: 

  • Een sympathieke vlotte babbel heeft;
  • Goed Nederlands spreekt; 
  • Affiniteit met de agrarische sector heeft;
  • Energiek en positief ingesteld is; 
  • Commerciële ervaring heeft. Dit is geen vereiste, wel mooi meegenomen;
  • Zelfstandig werkt en snel kan schakelen;
  • Fulltime beschikbaar is. 
     

Wat je ervoor terug krijgt

Bij ons krijg je alle kans om je verder te ontwikkelen in je vak. Groei jij in je werk, dan groeit jouw salaris mee. Het teamgevoel van Berg Fourage vinden wijzelf nogal uniek. We staan naast elkaar en doen het samen. We hebben lol met elkaar en kijken naar elkaar om. De klanten verwachten het beste van ons. De lat ligt bij ons daarom lekker hoog en je raakt niet snel uitgekeken. Wij vragen dus van jou dat je gedreven bent om het beste uit jezelf en het team te halen. 
 

Enthousiast geworden?

Dan dagen wij jou uit om te solliciteren! Stuur je sollicitatie met CV naar Wiechert Steert: w.steert@bergfourage.nl of per post naar Berg Fourage, t.a.v. W. Steert, Industrieweg 70, 8071 CW te Nunspeet. Als je meer wilt weten over deze functie of over onze organisatie, voel je vrij om contact met ons op te nemen!

T: 0341 76 82 22                   
E: w.steert@bergfourage.nl