Strooisel & veevoer adviseur

Wil jij veehouders helpen o.a. de ligtijd te verlengen, het celgetal te verlagen of de eiwit benutting te vergroten? Dan heeft Berg Fourage een uitdagende baan voor jou.
 

Nou denk je misschien dat een fourage-handelaar niet veel meer doet dan stro en hooi verkopen. Think again! Met 50+ soorten stalstrooisels, een eigen menglocatie, out-of-the-box productontwikkelingen én samenwerkingen met vooruitstrevende partners uit de sector, is er bij ons altijd wat nieuws te beleven. 
 

Als strooisel & veevoer adviseur word jij commercieel én technisch verantwoordelijk voor het klantenbestand in jouw regio. Je onderhoudt veel contact met rundvee- en geitenhouders, zowel telefonisch als op het boerenerf. Als echte ambassadeur van onze producten en innovaties help jij bijvoorbeeld de ligboxhygiëne, het werkgemak of de voeropname te vergroten. 
 

Wij dagen je uit met ons mee te denken en commerciële kansen daadwerkelijk te benutten. Bij ons geen oeverloze vergaderingen of boekwerken aan informatievoorziening, maar vooral actie! Als jij gezond boerenverstand (op MBO+/HBO niveau) en een vlotte babbel meebrengt, komen we graag met je in contact. Je kunt bij ons gedeeltelijk thuis werken, je deelt je eigen tijd in en kunt rekenen op een mooi salaris. 
 

Waar je in Nederland woont maakt ons niet zoveel uit, uitbreiden willen we overal. Kom je uit de regio Friesland, Groningen, de Betuwe, Limburg of het Westland? Dan heb je een extra streepje voor. Wij zoeken mensen die positief ingesteld zijn, die niet bang zijn om te zeggen waar het op staat en die de agrarische sector een warm hart toedragen. Commerciële- en/of veehouderij ervaring is zeker mooi meegenomen, maar ook starters zijn bij ons van harte welkom. 

Productkiezer van Berg Fourage - 2

Solliciteren

Wil jij in je eigen dialect ‘ouwehoeren’, regelmatig tussen de koeien staan en een wezenlijke bijdrage leveren aan de prestaties op het boerenerf?

Stuur dan je sollicitatie met CV naar w.steert@bergfourage.nl. 
 

Wil je meer weten over deze functie of over Berg Fourage? Bel ons dan op 0341-768222 of mail w.steert@bergfourage.nl 

Waarom werken bij Berg Fourage?

Het teamgevoel van Berg Fourage vinden wijzelf nogal uniek. Je komt terecht in een jong, maar gedreven team. Grappen en grollen vliegen over en weer en tijdens de lunchpauze is het steevast tijd voor een potje tafeltennis, pool of dart. Tegelijkertijd ligt bij ons de lat lekker hoog en vragen wij gedrevenheid om het beste in jezelf naar boven te halen.