Transportplanner

Houd jij graag de touwtjes in handen en zie je altijd kansen om een transportuitdaging tot een goed einde te brengen? Dan heeft Berg Fourage een mooie baan voor jou. 

 

Dit ga je doen 

Jij zorgt ervoor dat de transportritten van Berg Fourage vlekkeloos verlopen. Onze wagenvloot groeit rap (9 trucks and counting) en vraagt om iemand die weet wat te doen. Plannen en organiseren zijn je tweede natuur. Onze boeren, chauffeurs en transporteurs uit heel Europa kunnen rekenen op jouw logistieke planning. Jij houd jezelf én je in- en verkoopcollega’s scherp door overzicht te houden op voorraden en bestellingen. Jij weet snel te schakelen en zorgt ervoor dat onze klanten altijd volgens afspraak bevoorraad worden van bijvoorbeeld hun ruwvoer of stalstrooisels. 

 

Wat wij van je vragen  

Wij zijn op zoek naar een enthousiasteling die houdt van plannen en organiseren. Je werkt samen met twee transport-collega’s in een team vol ambitie, gekkigheid en hectiek. Wij zoeken dan ook iemand die altijd kansen ziet en zijn of haar mannetje staat. Ben of ken jij iemand die:

  • Enige ervaring heeft in logistiek/transport 
  • Blij wordt van plannen en organiseren;
  • Niet schroomt voor een Engels of Duits telefoontje;
  • Enthousiast en positief ingesteld is;
  • Goed Nederlands spreekt en schrijft;
  • Fulltime beschikbaar is. 

 

Wat je ervoor terug krijgt

Bij ons krijg je alle kans om je verder te ontwikkelen in je vak en je ontvangt natuurlijk een mooi salaris. Maar belangrijker nog; het teamgevoel van Berg Fourage vinden wijzelf nogal uniek. Je komt terecht in een jong team (ja echt, gemiddeld ± 25 jaar). Grappen en grollen vliegen over en weer en tijdens de lunchpauze is het steevast tijd voor een potje tafeltennis, pool of dart. Tegelijkertijd ligt bij ons de lat lekker hoog en vragen wij gedrevenheid om het beste in jezelf naar boven te halen.

Transport planner bij Berg Fourage

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatie met CV naar Wiechert Steert: w.steert@bergfourage.nl of per post naar Berg Fourage, t.a.v. W. Steert, Industrieweg 70, 8071 CW te Nunspeet.

Als je meer wilt weten over deze functie of over onze organisatie, voel je vrij om contact met ons op te nemen!

T: 0341 76 82 22                   
E: w.steert@bergfourage.nl

Waarom werken bij Berg Fourage?

Het teamgevoel van Berg Fourage vinden wijzelf nogal uniek. Je komt terecht in een jong, maar gedreven team. Grappen en grollen vliegen over en weer en tijdens de lunchpauze is het steevast tijd voor een potje tafeltennis, pool of dart. Tegelijkertijd ligt bij ons de lat lekker hoog en vragen wij gedrevenheid om het beste in jezelf naar boven te halen.