Inkoop reststromen

Heeft uw fabriek een (constante) stroom restproducten die misschien wel prima dienst doet als veevoer? Of zijn jouw producten uit de akkerbouw afgekeurd op bijvoorbeeld formaat of kleur? Bel of mail ons dan zeker! Berg Fourage is één van Nederlands grootste en snelstgroeiende fouragebedrijven. Om continue levering aan onze klanten te kunnen garanderen, zijn wij doorlopend opzoek naar interessante reststromen.

voorgebakken friet in praktijk4 - Berg Fourage

Specialist in het afzetten van reststromen

Berg Fourage zet wekelijks vele tonnen aan stalstrooisels, ruwvoer, bijproducten en grondstoffen af bij Nederlandse veehouders. Een belangrijk deel daarvan zijn reststromen van onder meer aardappelfabrieken, bierbrouwerijen en andere fabrikanten van levensmiddelen. Om continue te kunnen leveren aan onze veehouders, zijn wij doorlopend opzoek naar interessante reststromen.


Consumptie- en akkerbouwproducten

Dat kunnen restproducten zijn uit de humane consumptieindustrie of bijproducten van akkerbouwmatige teelten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld appelpulp, aardappelzetmeel, bierbostel of speltdoppen. Maar ook voor afgekeurde peren, voorgebakken friet of reststromen die geschikt zijn voor biogas bent u bij ons aan het goede adres.

Inkoop van reststromen4 - Berg Fourage

Snel en jaarrond laden

Wij denken graag met u mee in nieuwe afzetmogelijkheden binnen de veehouderij, ook als wij het product op dit moment nog niet verkopen. Wij kunnen snel en jaarrond komen laden en betalen uiteraard een eerlijke prijs. 
 

Afspraak is afspraak 

Afspraak is afspraak. Daar kunt u ons aan houden. We komen langs op de afgesproken tijdstippen en werken op de laadplaats efficiënt en netjes. 

Wij zorgen dat u er zo min mogelijk werk van heeft. Wij regelen daarom de financiële- en de administratieve afhandeling. Wij scannen de weegbonnen en vrachtbrieven en sturen die zo snel mogelijk toe.


Meer info of uw reststromen verkopen?

Neem contact op met Wichert van den Berg.
M: inkoop@bergfourage.nl
T: 0341-768222