Stalstrooisels

Op zoek naar een goede bedding voor jouw ligboxenstal of potstal? Berg Fourage heeft het grootste assortiment stalstrooisels voor melkveehouders, vleesveehouders en geitenhouders. Of je nu een strooisel zoekt dat een extra zacht ligbed geeft, makkelijk instrooit of juist extra hygiënisch is: wij hebben altijd een passend stalstrooisel voor jouw bedrijf. Onze Fourage-specialisten denken graag met je mee. 

Wil je onze product catalogus per post of mail ontvangen? Vraag 'm dan hier aan

Selecteer:
Loading...
Vlas alternatief-kalk | Berg Fourage
Vlas alternatief-kalk
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Vlas alternatief-kalk is een zacht strooisel dat qua structuur op vlas lijkt, maar dan een stuk voordeliger is. Het geeft veel comfort in de boxen en laat zich goed mengen met onze premium kalk.

HygieneFX | Berg Fourage
HygieneFX®
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

HygieneFX® is een relatief nieuw hygiënepoeder op basis van speciaal gemodificeerde kleimineralen. Uniek vanwege de ongeveënaard hoge vochtopname én effectieve, natuurlijke werking tegen kiemgroei in de ligboxen. 

Box-kalk Voordeel | Berg Fourage
Box-kalk Voordeel
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Box-kalk Voordeel is een betaalbaar kalkstrooisel dat bij uitstek geschikt om op te mengen met gescheiden mest of ander stalstrooisel. De werking is tweeledig: het vormt een extra vast ligbed én het remt actief bacteriegroei.

Vlas alternatief-beddingFX | Berg Fourage
Vlas alternatief-beddingFX
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Vlas alternatief-beddingFX is een eersteklas strooisel dat qua structuur op vlas lijkt, maar een stuk voordeliger is en over de unieke eigenschappen van kleimineralen beschikt. Het geeft veel comfort in de boxen, is extra verzorgend en remt bacteriegroei. 

Gemalen stro-kalk | Berg Fourage
Stro-kalk gemalen
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Gemalen stro-kalk is een zeer fijn gemalen, rul strooisel met uitstekende vochtopname. Er ontstaat een zacht ligbed dat ook in goed geventileerde stallen mooi blijft liggen. 

Tarwestro van Berg Fourage - 2
Tarwestro
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Tarwestro is de meest gangbare strosoort, dat veel wordt ingezet in potstallen, afkalfstallen en kalverboxen. Het stro biedt een warme ondergrond en heeft een goed absorptievermogen. 

Gemalen stro-beddingFX | Berg Fourage
Gemalen stro-beddingFX
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Gemalen stro-beddingFX is een heel fijn en makkelijk in te strooien stalstrooisel op basis van BeddingFX en gemalen stro. Het geeft een zacht en verzorgend ligbed en remt kiemgroei in de boxen. Gemalen stro-beddingFX is zowel losgestort als in kleine foliebaaltjes leverbaar.

speltdoppellets van Berg Fourage - 2
Speltdoppellets
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Speltdoppellets zijn op jaarbasis één van de meest betaalbare stalstrooisels. Door hun hoge absorptievermogen vormen de uiteengevallen korrels een ideale bedding. 

BeddingFX | Berg Fourage
BeddingFX®
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

BeddingFX® is uniek mineralenstrooisel met een dubbelfunctie in de ligboxen, mest én bodem. Uniek vanwege de zachte en verzorgende werking, ongeveënaard hoge vochtopname én effectieve werking in de mestkelder. 

Gemalen stro van Berg Fourage - 2
Gemalen stro
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Gemalen stro is een fijn en ontstoft strooisel, dat zeer geschikt is voor rubber matten of waterbedden in de stal. Licht van gewicht en leverbaar in kleine baaltjes of losgestort, maakt het instrooien makkelijk.

Vlas-bedding | FX mineralen | Berg Fourage
Vlas-beddingFX
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Vlas-beddingFX is een uniek en hoogwaardig stalstrooisel op basis van BeddingFX en vlas. De hoge vochtopname en mengverhouding met  kleimineralen, maakt dit strooisel extra zacht, verzorgend en hygiënisch. Vlas-beddingFX is geschikt voor rubber matten én diepstrooiselboxen. 

Spaans stro van Berg Fourage - 2
Spaans stro
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Spaans stro is hoogwaardig stro dat door bewerking met een hamermolen fijner van structuur is dan gangbare strosoorten.