Stalstrooisels

Op zoek naar een goede bedding voor jouw ligboxenstal of potstal? Berg Fourage heeft het grootste assortiment stalstrooisels voor melkveehouders, vleesveehouders en geitenhouders. Of je nu een strooisel zoekt dat helpt je celgetal te verlagen, een extra zacht ligbed geeft of makkelijk instrooit: wij hebben altijd een passend stalstrooisel voor jouw bedrijf. Onze fouragespecialisten denken graag met je mee. 

Wil je onze product catalogus per post of mail ontvangen? Vraag 'm dan hier aan

Selecteer:
Loading...
Spaans stro van Berg Fourage - 2
Gehamerd stro
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Gehamerd stro is hoogwaardig stro dat door bewerking met een hamermolen fijner van structuur is dan gangbare strosoorten.

Zonnebloemschilpellets stalstrooisel
Zonnebloemschilpellets
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Zonnebloemschilpellets kunnen tot wel 4 keer hun eigen gewicht aan vocht opnemen en blijven hierdoor goed liggen in de ligboxen. Een uitstekend alternatief voor zaagsel- en vlasstrooisel.

HygieneFX | Berg Fourage
HygieneFX®
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

HygieneFX® is een relatief nieuw hygiënepoeder op basis van speciaal gemodificeerde kleimineralen. Uniek vanwege de ongeveënaard hoge vochtopname én effectieve, natuurlijke werking tegen kiemgroei in de ligboxen. 

Stalstrooisels - Haverdoppellets - Berg Fourage
Haverdoppellets
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Haverdoppellets hebben een hoog absorptievermogen en de uiteengevallen korrels vormen een ideale bedding in diepstrooiselboxen en op matten. 

stro-kalk van Berg Fourage - 2
Stro-kalk
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Stro-kalk is een rul strooisel met goede vochtopname. Het vormt een vast ligbed voor maximaal koecomfort. Bovendien zorgt de mengverhouding met kalk voor minder bacteriegroei in de ligboxen. Aangenaam en hygiënisch dus! 

Vlas alternatief-kalk | Berg Fourage
Vlas alternatief-kalk
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Vlas alternatief-kalk is een zacht strooisel dat qua structuur op vlas lijkt, maar dan een stuk voordeliger is. Het geeft veel comfort in de boxen en laat zich goed mengen met onze premium kalk.

Tarwestro van Berg Fourage - 2
Tarwestro
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Tarwestro is de meest gangbare strosoort, dat veel wordt ingezet in potstallen, afkalfstallen en kalverboxen. Het stro biedt een warme ondergrond en heeft een goed absorptievermogen. 

Vlas alternatief-BeddingFX | Berg Fourage
Vlas alternatief-BeddingFX®
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Vlas alternatief-BeddingFX® is een eersteklas strooisel dat qua structuur op vlas lijkt, maar een stuk voordeliger is en over de unieke eigenschappen van kleimineralen beschikt. Het geeft veel comfort in de boxen, is extra verzorgend en remt bacteriegroei. 

Gemalen stro-kalk | Berg Fourage
Stro-kalk gemalen
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Gemalen stro-kalk is een zeer fijn gemalen, rul strooisel met uitstekende vochtopname. Er ontstaat een zacht ligbed dat ook in goed geventileerde stallen mooi blijft liggen. 

BeddingFX | Berg Fourage
BeddingFX®
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

BeddingFX® is een innovatief mineralenstrooisel met 8-voudige werking in de ligboxen, mest én bodem. Uniek vanwege de zachte en uiterst verzorgende werking, ongeveënaard hoge vochtopname én effectieve werking in de mestkelder. 

Gemalen stro-BeddingFX | Berg Fourage
Gemalen stro-BeddingFX®
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Gemalen stro-BeddingFX® is een heel fijn en makkelijk in te strooien stalstrooisel op basis van BeddingFX en gemalen stro. Het geeft een zacht en verzorgend ligbed en remt kiemgroei in de boxen. Gemalen stro-BeddingFX is zowel losgestort als in kleine foliebaaltjes leverbaar.

Vlas-BeddingFX | Berg Fourage
Vlas-BeddingFX®
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Vlas-BeddingFX® is een uniek en hoogwaardig stalstrooisel op basis van BeddingFX en vlas. De hoge vochtopname en mengverhouding met kleimineralen, maakt dit strooisel extra zacht, verzorgend en hygiënisch. Vlas-BeddingFX is geschikt voor rubber matten én diepstrooiselboxen.