Stalstrooisels

Op zoek naar een goede bedding voor jouw ligboxenstal of potstal? Berg Fourage heeft het grootste assortiment stalstrooisels voor melkveehouders, vleesveehouders en geitenhouders. Of je nu een strooisel zoekt dat een extra zacht ligbed geeft, makkelijk instrooit of juist extra hygiënisch is: wij hebben altijd een passend stalstrooisel voor jouw bedrijf. Onze Fourage-specialisten denken graag met je mee. 

Wil je onze product catalogus per post of mail ontvangen? Vraag 'm dan hier aan

Selecteer:
Loading...
Box-kalk Voordeel | Berg Fourage
NIEUW: Box-kalk Voordeel
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Box-kalk Voordeel is een betaalbaar kalkstrooisel dat bij uitstek geschikt om op te mengen met gescheiden mest of ander stalstrooisel. De werking is tweeledig: het vormt een extra vast ligbed én het remt actief bacteriegroei.

Vlas-kalk van Berg Fourage
Vlas-kalk
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)
Vlas-kalk is een hoogwaardig, rul vlasstrooisel met zanderige structuur. Het laat zich goed uitstrooien en verdelen, zowel handmatig als machinaal. Het vormt een superzacht ligbed, is zuinig in gebruik en extra hygiënisch. 
speltdoppellets van Berg Fourage - 2
Speltdoppellets
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Speltdoppellets zijn op jaarbasis één van de meest betaalbare stalstrooisels. Door hun hoge absorptievermogen vormen de uiteengevallen korrels een ideale bedding. 

BeddingFX | Berg Fourage
BeddingFX®
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

BeddingFX® is uniek mineralenstrooisel met een dubbelfunctie in de ligboxen, mest én bodem. Uniek vanwege de zachte en verzorgende werking, ongeveënaard hoge vochtopname én effectieve werking in de mestkelder tegen o.a. schuimvorming en ammoniak vervluchtiging. 

Gemalen stro van Berg Fourage - 2
Gemalen stro
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Gemalen stro is een fijn en ontstoft strooisel, dat zeer geschikt is voor rubber matten of waterbedden in de stal. Licht van gewicht en leverbaar in kleine baaltjes of losgestort, maakt het instrooien makkelijk.

Vlas-bedding | FX mineralen | Berg Fourage
Vlas-beddingFX
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Vlas-beddingFX is een uniek en hoogwaardig stalstrooisel op basis van BeddingFX en vlas. De hoge vochtopname en mengverhouding met  kleimineralen, maakt dit strooisel extra zacht, verzorgend en hygiënisch. Vlas-beddingFX is geschikt voor rubber matten én diepstrooiselboxen. 

Spaans stro van Berg Fourage - 2
Spaans stro
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Spaans stro is hoogwaardig stro dat door bewerking met een hamermolen fijner van structuur is dan gangbare strosoorten.

Stro-bedding | FX mineralen | Berg Fourage
Stro-beddingFX
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Stro-beddingFX is een nieuw en kant-en-klaar stalstrooisel op basis van BeddingFX en stro. De mengverhouding met kleimineralen zorgt ervoor dat dit strooisel een zacht en verzorgend ligbed geeft en bacteriegroei in de boxen remt. Stro-beddingFX is geschikt voor (semi) diepstrooiselboxen.

HygieneFX | Berg Fourage
HygieneFX®
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

HygieneFX® is een nieuw hygiënepoeder op basis van speciaal gemodificeerde kleimineralen. Uniek vanwege de ongeveënaard hoge vochtopname én effectieve werking in de mestkelder tegen schuimvorming en ammoniak vervluchtiging.

Eierschalen van Berg Fourage - 2
Eierschalen
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Eierschaal is een unieke kalksoort die zowel in potstal als op het bouwland toegepast kan worden. De hoge pH-waarde hygiëniseert de potstal. 

Hygomix van Berg Fourage
Hygomix
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Hygomix is een kant-en-klaar kalkstrooisel dat zeer geschikt is voor rubber matten en als aanvulling in de afkalfstal en kalverboxen. Het poeder is van zichzelf iets plakkerig, waardoor het goed blijft liggen. 

stro-kalk van Berg Fourage - 2
Stro-kalk
Prijzen in overleg. (excl. BTW.)

Stro-kalk is een rul strooisel met goede vochtopname. Het vormt een vast ligbed voor maximaal koecomfort. Bovendien zorgt de mengverhouding met kalk voor minder bacteriegroei in de ligboxen. Aangenaam en hygiënisch dus!