Werken bij
Berg Fourage

Berg Fourage groeit en daarom zoeken wij enthousiastelingen die durven mee te groeien! Wij hebben in meerdere vakgebieden vacatures open staan.

Ben jij of ken jij iemand die hierbij past? Stuur dan de vacature door, solliciteer of bel direct even met Wiechert Steert op 0341 - 768 222.

image-still.png

Vacatures

Transportplanner

Jij zorgt ervoor dat de transportritten van Berg Fourage vlekkeloos verlopen. Onze wagenvloot groeit rap (7 trucks and counting) en vraagt om iemand die weet wat te doen. Plannen en organiseren zijn je tweede natuur. Onze boeren, chauffeurs en transporteurs uit heel Europa kunnen rekenen op jouw logistieke planning. Jij houd jezelf én je in- en verkoopcollega’s scherp door overzicht te houden op voorraden en besellingen.

Lees meer +
Transport planner bij Berg Fourage
Vacature medewerker commercieel Friesland

Strooisel & veevoer adviseur

Wil jij veehouders helpen o.a. de ligtijd te verlengen, het celgetal te verlagen of de eiwit benutting te vergroten? Dan heeft Berg Fourage een uitdagende baan voor jou. Met 50+ soorten stalstrooisels, een eigen menglocatie, out-of-the-box productontwikkelingen én samenwerkingen met vooruitstrevende partners uit de sector, is er bij ons altijd wat nieuws te beleven. 
 

Lees meer +

Medewerker veehouderij

Op ons vleesvee- en jongvee opfokbedrijf ben jij degene die dagelijks de dieren verzorgt en het erf netjes houdt. Jij ziet het werk liggen en pakt dat zelfstandig op. Of het nu gaat om de koeien voeren, stallen schoonmaken of trekkerwerk, jij bent nooit te beroerd om je handen uit de mouwen steken. 

Lees meer +
Productkiezer van Berg Fourage - 3

Werken in de agrarische sector? 

Trekt de agrarische sector jou? En zoek je mooi werk bij een pracht van een bedrijf? Berg Fourage zoekt regelmatig nieuwe medewerkers die enorm gedreven zijn én zich bij ons thuis voelen. Wij combineren teamgevoel en werkplezier met een enorme drive om de beste te willen zijn. 


Groeien in je vak? Check! 

Bij ons krijg je alle kans om te groeien in je vak. Of je bij ons nu een administratieve functie hebt of verkoper bent. Je leert veel van je collega’s. Ook leer je onze klanten te begrijpen. Regelmatig hebben we een studieavond. Dan nodigen we bijvoorbeeld een dierenarts of een voeradviseur uit. Groei je in je werk, dan groeit jouw salaris mee. 


Ons teamgevoel? Uniek 

Bij Berg Fourage werk je nauw samen met je collega’s. Het teamgevoel vinden wijzelf nogal uniek. We staan naast elkaar en doen het samen. We hebben lol met elkaar en kijken naar elkaar om. Elke vrijdagmiddag hebben we een gezellige borrel. De pooltafel wordt bij ons veel gebruikt. Er zijn collega’s die samen sporten. En ook onze personeelsuitjes mogen er zijn. Die vergeet je niet snel. 


De lat? Lekker hoog 

Onze klanten verwachten het beste van ons. Het beste advies, de beste producten en de hoogste betrokkenheid. De lat ligt bij ons daarom lekker hoog. Wij vragen dus van jou dat je gedreven bent om te leren en het beste uit jezelf te halen. Wij helpen je daarbij. Je raakt bij ons niet snel uitgeleerd en uitgekeken. 

Over Berg Fourage

Berg Fourage is één van Nederlands grootste en snelstgroeiende fouragebedrijven. Met specialistische kennis adviseren én ontwikkelen we de producten die jij dagelijks nodig hebt. Stalstrooisels, ruwvoer, bijproducten en grondstoffen zijn ons pakkie-an. Wij werken met de beste producten, voor topprestaties.

Lees meer +