Werken bij
Berg Fourage

Berg Fourage groeit en daarom zoeken wij enthousiastelingen die durven mee te groeien! Wij hebben in meerdere vakgebieden vacatures open staan.

Ben jij of ken jij iemand die hierbij past? Stuur dan de vacature door, solliciteer of bel direct even met John Koevoet op 0341 - 768 222.

image-still.png

Shovelmachinist Kampen

Wil jij een sleutelrol spelen in het mengproces van onze producten voor de veehouderij? Ben jij iemand die rustig blijft onder druk, altijd het overzicht behoudt en vooruitdenkt? Dan is de functie van shovelmachinist op onze menglocatie iets voor jou.

Lees verder +
Shovelmachinist menglocatie Kampen
Vacature transportplanner

Transportplanner

Jij zorgt ervoor dat de transportritten van Berg Fourage vlekkeloos verlopen. Onze wagenvloot blijft groeien en vraagt om iemand die weet wat te doen. Plannen en organiseren zijn je tweede natuur.

Lees verder +

Algemeen medewerker locatie Kampen

Jij gaat je bezig houden met de stalstrooisels op onze menglocatie in Kampen en helpt mee met het reilen en zeilen van de algemene dagelijkse werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde en er altijd wat te doen. 

Lees verder +
Overzichtsfoto locatie Kampen
Chauffeur walkingfloor Gerrit

Internationaal chauffeur walking floor (wisseldienst)

Wij zoeken een internationaal chauffeur walking floor (wisseldienst). Je wisselt je shift af met een collega waardoor je de ene week van maandag tot en met woensdag onderweg bent en de andere week werk je van donderdag t/m zaterdag. Zo heb je ook eens in het weekend vrij. 

Lees verder +

Internationaal chauffeur walking floor

Wegens uitbereiding van ons wagenpark zijn wij op zoek naar een internationaal chauffeur walking floor. Ben jij in het bezit van rijbewijs CE met code 95, en zoek je een prettige werkgever? Dan zit bij je ons goed!

Lees verder +
Chauffeur walkingfloor Gerrit
Productkiezer van Berg Fourage - 5

Allround marketing & communicatie specialist (medior)

Word jij blij van het meebouwen aan een groeiende, jonge organisatie? Ben jij op je best in een veelzijdige en zelfstandige marketingrol? En ben jij in staat om in de huid van onze agrarische doelgroep te kruipen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder +

Werken in de agrarische sector? 

Trekt de agrarische sector jou? En zoek je mooi werk bij een pracht van een bedrijf? Berg Fourage zoekt regelmatig nieuwe medewerkers die enorm gedreven zijn én zich bij ons thuis voelen. Wij combineren teamgevoel en werkplezier met een enorme drive om de beste te willen zijn. 


Groeien in je vak? Check! 

Bij ons krijg je alle kans om te groeien in je vak. Of je bij ons nu een administratieve functie hebt of verkoper bent. Je leert veel van je collega’s. Ook leer je onze klanten te begrijpen. Regelmatig hebben we een studieavond. Dan nodigen we bijvoorbeeld een dierenarts of een voeradviseur uit. Groei je in je werk, dan groeit jouw salaris mee. 


Ons teamgevoel? Uniek 

Bij Berg Fourage werk je nauw samen met je collega’s. Het teamgevoel vinden wijzelf nogal uniek. We staan naast elkaar en doen het samen. We hebben lol met elkaar en kijken naar elkaar om. Elke vrijdagmiddag hebben we een gezellige borrel. De pooltafel wordt bij ons veel gebruikt. Er zijn collega’s die samen sporten. En ook onze personeelsuitjes mogen er zijn. Die vergeet je niet snel. 


De lat? Lekker hoog 

Onze klanten verwachten het beste van ons. Het beste advies, de beste producten en de hoogste betrokkenheid. De lat ligt bij ons daarom lekker hoog. Wij vragen dus van jou dat je gedreven bent om te leren en het beste uit jezelf te halen. Wij helpen je daarbij. Je raakt bij ons niet snel uitgeleerd en uitgekeken. 

Over Berg Fourage

Berg Fourage is één van Nederlands grootste en snelstgroeiende fouragebedrijven. Met specialistische kennis adviseren én ontwikkelen we de producten die jij dagelijks nodig hebt. Stalstrooisels, ruwvoer, bijproducten en grondstoffen zijn ons pakkie-an. Wij werken met de beste producten, voor topprestaties.

Lees meer +