Werken bij
Berg Fourage

Berg Fourage groeit en daarom zoeken wij enthousiastelingen die durven mee te groeien! Wij hebben in meerdere vakgebieden vacatures open staan.

Ben jij of ken jij iemand die hierbij past? Stuur dan de vacature door, solliciteer of bel direct even met Wiechert Steert op 0341 - 768 222.

image-still.png

Vacatures

Financial controller

Word jij blij van afwisseling en dynamiek, heb jij graag de financiële touwtjes in handen en heb jij de nodige vlieguren op jouw naam staan? Dan heeft Berg Fourage een mooie baan voor jou als financial controller/boekhouder. Jij bent degene die de complete financiële administratie verzorgt voor onze bv’s. Van facturatie tot personeelsadministratie. En van het voorbereiden van winst- en verliesrekeningen tot het beheren van kwaliteitscontroles, contracten en verzekeringen.

Lees meer +
Vacature Financial controller | Berg Fourage
Vacature medewerker commercieel Friesland

Strooisel & veevoer adviseur

Wil jij veehouders helpen o.a. de ligtijd te verlengen, het celgetal te verlagen of de eiwit benutting te vergroten? Dan heeft Berg Fourage een uitdagende baan voor jou. Met 50+ soorten stalstrooisels, een eigen menglocatie, out-of-the-box productontwikkelingen én samenwerkingen met vooruitstrevende partners uit de sector, is er bij ons altijd wat nieuws te beleven. 

Lees meer +

Werken in de agrarische sector? 

Trekt de agrarische sector jou? En zoek je mooi werk bij een pracht van een bedrijf? Berg Fourage zoekt regelmatig nieuwe medewerkers die enorm gedreven zijn én zich bij ons thuis voelen. Wij combineren teamgevoel en werkplezier met een enorme drive om de beste te willen zijn. 


Groeien in je vak? Check! 

Bij ons krijg je alle kans om te groeien in je vak. Of je bij ons nu een administratieve functie hebt of verkoper bent. Je leert veel van je collega’s. Ook leer je onze klanten te begrijpen. Regelmatig hebben we een studieavond. Dan nodigen we bijvoorbeeld een dierenarts of een voeradviseur uit. Groei je in je werk, dan groeit jouw salaris mee. 


Ons teamgevoel? Uniek 

Bij Berg Fourage werk je nauw samen met je collega’s. Het teamgevoel vinden wijzelf nogal uniek. We staan naast elkaar en doen het samen. We hebben lol met elkaar en kijken naar elkaar om. Elke vrijdagmiddag hebben we een gezellige borrel. De pooltafel wordt bij ons veel gebruikt. Er zijn collega’s die samen sporten. En ook onze personeelsuitjes mogen er zijn. Die vergeet je niet snel. 


De lat? Lekker hoog 

Onze klanten verwachten het beste van ons. Het beste advies, de beste producten en de hoogste betrokkenheid. De lat ligt bij ons daarom lekker hoog. Wij vragen dus van jou dat je gedreven bent om te leren en het beste uit jezelf te halen. Wij helpen je daarbij. Je raakt bij ons niet snel uitgeleerd en uitgekeken. 

Over Berg Fourage

Berg Fourage is één van Nederlands grootste en snelstgroeiende fouragebedrijven. Met specialistische kennis adviseren én ontwikkelen we de producten die jij dagelijks nodig hebt. Stalstrooisels, ruwvoer, bijproducten en grondstoffen zijn ons pakkie-an. Wij werken met de beste producten, voor topprestaties.

Lees meer +