Werken bij
Berg Fourage

Berg Fourage groeit en daarom zoeken wij enthousiastelingen die durven mee te groeien! Wij hebben in meerdere vakgebieden vacatures open staan.

Ben jij of ken jij iemand die hierbij past? Stuur dan de vacature door, solliciteer of bel direct even met Wiechert Steert op 0341 - 768 222.

image-still.png

Vacatures

(Junior) medewerker marketing en communicatie

Word jij blij van het meebouwen aan een groeiende, jonge organisatie? Ben jij op je best in een veelzijdige en zelfstandige rol? En ben jij in staat om in de huid van onze agrarische doelgroep te kruipen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Met jouw creativiteit weet je ons te verrassen met goede content en mooie marketingmaterialen. Je krijgt de kans om in alle facetten van onze marketing en communicatie mee te denken én heel veel zelfstandig uit te werken.

Lees meer +
Vacature | marketing en communicatie | Berg Fourage
Vacature | Commercieel medewerker | Berg Fourage 2

Commercieel medewerk(st)er
regio Friesland/Drenthe

Iedere dag vind jij een manier om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Je bent commercieel scherp, wilt alleen het allerbeste voor onze klanten en gaat tot het uiterste om dat wat nodig is te bereiken. Je hebt oprechte agrarische belangstelling en weet wat er speelt in de sector. Je ontwikkelt je tot Fourage-specialist en geeft boeren in jouw regio passend advies over strooisels, bijproducten en ruwvoer.

Lees meer +

Junior commercieel
medewerk(st)er

Vanuit ons kantoor in Nunspeet ga jij je ontwikkelen tot Fourage-specialist. Jouw uitdaging wordt vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Met jouw advies over strooisels, bijproducten en ruwvoer zoek je samen met de veehouder naar verbetermogelijkheden. Dat betekent veel bellen en groeien naar een buitendienst functie. 

 
Lees meer +
Fourage-specialist bij Berg Fourage

Werken in de agrarische sector? 

Trekt de agrarische sector jou? En zoek je mooi werk bij een pracht van een bedrijf? Berg Fourage zoekt regelmatig nieuwe medewerkers die enorm gedreven zijn én zich bij ons thuis voelen. Wij combineren teamgevoel en werkplezier met een enorme drive om de beste te willen zijn. 


Groeien in je vak? Check! 

Bij ons krijg je alle kans om te groeien in je vak. Of je bij ons nu een administratieve functie hebt of verkoper bent. Je leert veel van je collega’s. Ook leer je onze klanten te begrijpen. Regelmatig hebben we een studieavond. Dan nodigen we bijvoorbeeld een dierenarts of een voeradviseur uit. Groei je in je werk, dan groeit jouw salaris mee. 


Ons teamgevoel? Uniek 

Bij Berg Fourage werk je nauw samen met je collega’s. Het teamgevoel vinden wijzelf nogal uniek. We staan naast elkaar en doen het samen. We hebben lol met elkaar en kijken naar elkaar om. Elke vrijdagmiddag hebben we een gezellige borrel. De pooltafel wordt bij ons veel gebruikt. Er zijn collega’s die samen sporten. En ook onze personeelsuitjes mogen er zijn. Die vergeet je niet snel. 


De lat? Lekker hoog 

Onze klanten verwachten het beste van ons. Het beste advies, de beste producten en de hoogste betrokkenheid. De lat ligt bij ons daarom lekker hoog. Wij vragen dus van jou dat je gedreven bent om te leren en het beste uit jezelf te halen. Wij helpen je daarbij. Je raakt bij ons niet snel uitgeleerd en uitgekeken. 

Over Berg Fourage

Berg Fourage is één van Nederlands grootste en snelstgroeiende fouragebedrijven. Met specialistische kennis adviseren én ontwikkelen we de producten die jij dagelijks nodig hebt. Stalstrooisels, ruwvoer, bijproducten en grondstoffen zijn ons pakkie-an. Wij werken met de beste producten, voor topprestaties.

Lees meer +