Werken bij
Berg Fourage

Berg Fourage groeit en daarom zoeken wij enthousiastelingen die durven mee te groeien! Wij hebben in meerdere vakgebieden vacatures open staan.

Ben jij of ken jij iemand die hierbij past? Stuur dan de vacature door, solliciteer of bel direct even met Wiechert Steert op 0341 - 768 222.

image-still.png

Vacatures

Kwaliteits- en administratief medewerker

Jij neemt het voortouw in het onderhouden, registreren en controleren van veel verschillende kwaliteitsvraagstukken. Van SKAL- tot GMP+ certificering, jij bent degene die let op de details en ziet of alles klopt. Het is aan jou om ons scherp te houden op het gebied van kwaliteit en op tijd aan de bel te trekken wanneer nodig. 

Lees meer +
Vacature | Kwaliteits- en administratief medewerker | Berg Fourage
Productkiezer van Berg Fourage - 3

Medewerker veehouderij

Op ons vleesvee- en jongvee opfokbedrijf ben jij degene die dagelijks de dieren verzorgt en het erf netjes houdt. Jij ziet het werk liggen en pakt dat zelfstandig op. Of het nu gaat om de koeien voeren, stallen schoonmaken of trekkerwerk, jij bent nooit te beroerd om je handen uit de mouwen steken. 

Lees meer +

Commercieel medewerker

Iedere dag vind jij een manier om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Je bent commercieel scherp, wilt alleen het allerbeste voor onze klanten en gaat tot het uiterste om dat wat nodig is te bereiken. Je hebt oprechte agrarische belangstelling en weet wat er speelt in de sector. Je geeft boeren in jouw regio passend advies over ruwvoer, stalstrooisels, bijproducten en grondstoffen. 

Lees meer +
Vacature commercieel medewerker | Berg Fourage
Fourage-specialist bij Berg Fourage

Junior commercieel
medewerker

Vanuit ons kantoor in Nunspeet ga jij je ontwikkelen tot Fourage-specialist. Jouw uitdaging wordt vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Met jouw advies over strooisels, bijproducten en ruwvoer zoek je samen met de veehouder naar verbetermogelijkheden. Dat betekent veel bellen en groeien naar een buitendienst functie. 

 
Lees meer +

Werken in de agrarische sector? 

Trekt de agrarische sector jou? En zoek je mooi werk bij een pracht van een bedrijf? Berg Fourage zoekt regelmatig nieuwe medewerkers die enorm gedreven zijn én zich bij ons thuis voelen. Wij combineren teamgevoel en werkplezier met een enorme drive om de beste te willen zijn. 


Groeien in je vak? Check! 

Bij ons krijg je alle kans om te groeien in je vak. Of je bij ons nu een administratieve functie hebt of verkoper bent. Je leert veel van je collega’s. Ook leer je onze klanten te begrijpen. Regelmatig hebben we een studieavond. Dan nodigen we bijvoorbeeld een dierenarts of een voeradviseur uit. Groei je in je werk, dan groeit jouw salaris mee. 


Ons teamgevoel? Uniek 

Bij Berg Fourage werk je nauw samen met je collega’s. Het teamgevoel vinden wijzelf nogal uniek. We staan naast elkaar en doen het samen. We hebben lol met elkaar en kijken naar elkaar om. Elke vrijdagmiddag hebben we een gezellige borrel. De pooltafel wordt bij ons veel gebruikt. Er zijn collega’s die samen sporten. En ook onze personeelsuitjes mogen er zijn. Die vergeet je niet snel. 


De lat? Lekker hoog 

Onze klanten verwachten het beste van ons. Het beste advies, de beste producten en de hoogste betrokkenheid. De lat ligt bij ons daarom lekker hoog. Wij vragen dus van jou dat je gedreven bent om te leren en het beste uit jezelf te halen. Wij helpen je daarbij. Je raakt bij ons niet snel uitgeleerd en uitgekeken. 

Over Berg Fourage

Berg Fourage is één van Nederlands grootste en snelstgroeiende fouragebedrijven. Met specialistische kennis adviseren én ontwikkelen we de producten die jij dagelijks nodig hebt. Stalstrooisels, ruwvoer, bijproducten en grondstoffen zijn ons pakkie-an. Wij werken met de beste producten, voor topprestaties.

Lees meer +