Dit is Berg Fourage

Berg Fourage is één van Nederlands grootste en snelstgroeiende fourage- en stalstrooisel bedrijven. Met specialistische kennis adviseren én ontwikkelen we de producten die jij dagelijks nodig hebt. Stalstrooisels, ruwvoer, bijproducten en grondstoffen zijn ons pakkie-an. Wij werken met de beste producten, voor topprestaties. 

  • Persoonlijk contact voor goed advies
  • Constante productkwaliteit 
  • Levering volgens afspraak 
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Innovaties waar je dagelijks wat aan hebt
Berg Fourage pand 1

Het grootste assortiment

Voor het grootste assortiment stalstrooisels, ruwvoer, bijproducten en grondstoffen ben je bij ons aan het goede adres. Zowel gangbaar als biologisch. Ook bij de verkoop van ruwvoer of reststromen zijn we je graag van dienst. 
 

Toegang tot Europese markten

We leveren onze producten bij veehouders in Nederland en West-Duitsland. Losgestort, in bigbags of in baaltjes, net wat jou past. Met toegang tot Europese markten en een enorm areaal eigen productie, gaan we voor het maximaal haalbare. 

Wichert van den Berg - Berg Fourage

Berg toen en nu

In 2012 richtte Wichert van den Berg zijn eigen fouragebedrijf op. Als jonge, ondernemende veehouder zag hij er naar eigen zeggen 'goud in'. Wat begon met hier en daar wat gras en stro kopen en verkopen, groeide al snel uit tot een noemenswaardig handelskantoor. Met de komst van een eigen menglocatie in Kampen is er sinds 2021 ingespeeld op de vraag naar unieke stalstrooisels voor melkveehouders, vleesveehouders en geitenhouders. In 2023 is vestiging Berg Agrar geopend in Lähden om ook de Duitse markt kennis te laten maken met de service van Berg. 
 

Gedrevenheid en boerenverstand 

Gebleven is de gedrevenheid en het boerenverstand. Het aanbod groeide uit tot een totaalplaatje met stalstrooisels, ruwvoer, bijproducten en grondstoffen. Ook zijn personeelsbestand én wagenvloot groeien mee. Anno 2024 werken we met zo'n 25 man dagelijks aan de inkoop, verkoop, logistiek, administratie, marketing en kwaliteit van Berg Fourage en Berg Agrar in heel Europa.