0

Over ons

Beter boeren begint bij Berg Fourage

Ruwvoeders, strooisels, bijvoeder producten en mest in- of verkopen? Boer beter door samen te werken met Berg Fourage B.V. in Doornspijk. Wij zijn de kortste weg tussen de verkopende en inkopende agrariër en staan garant voor scherpe prijzen, constante kwaliteit, flexibele levering en persoonlijke service. U doet geen zaken met een anonieme firma, maar werkt met een partner die uw bedrijf én de markt kent.
 

Breed in producten
Berg Fourage heeft een breed productenpakket voor veehouders en akkerbouwers. Voor rundvee, geiten, schapen en varkens bieden wij onder meer:
 
Ruwvoeders
Alle soorten voerstro, foliebalen, graskuilen, maïs, graszaadhooi, weide- en kruidenhooi en luzerne.
 
Strooisels
Alle soorten stro, zaagsel, rietzaagsel, vlas (gezeefd en ongezeefd) en houtkrullen. Zowel losgestort als verpakt.
 
Bijvoeder producten
Onder meer voeraardappelen, aardappelsnippers, aardappelpersvezels, voeruien, wortelen, witlofpennen, perspulp, bierborstel, graanbostel en bietenperspulp.
 
Mest
Aan- en afvoer van alle soorten compost, drijf-, vast- en biologische mest.
 
Samen méér bereiken
Berg Fourage is niet alleen hét adres voor de beste kwaliteit en de laagste prijs, we werken vooral aan tevreden klanten. Als het gaat om samen meer bereiken gaan we heel ver.
Wilt u ontdekken hoe ver? Maak dan een afspraak ons voor meer informatie of een bezoek aan uw bedrijf: telefoon 0341 - 768222 mail info@bergfourage.nl.