Keurmerken

Berg Fourage levert uitsluitend (biologische) stalstrooisels, ruwvoeders, bijproducten en grondstoffen die voldoen aan de normen van diverse keurmerken. Zo zijn we GMP+ gecertificeerd, SKAL-gecertificeerd, deelnemer bij Securefeed en staan we op de witte lijst van de NZO. Wel zo vertrouwd.

Skal.jpg

SKAL-gecertificeerd

Skal Biocontrole is een onafhankelijk toezichthouder op de betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Ieder bedrijf dat biologische producten wil produceren, verwerken, verpakken, importeren, verhandelen, exporteren of opslaan moet Skal-gecertificeerd zijn. Van iedere vracht biologische producten die jij koopt bij Berg Fourage, is zowel het product als de receptuur gecertificeerd. Ons Skal-nummer is 102792. Certificaat opvragen? Bel of mail ons! 

GMP+ gecertificeerd | Berg Fourage

GMP+ gecertificeerd

GMP+ staat voor 'Good Manufacturing Practices' in de diervoederindustrie. Certificering biedt de garantie dat al onze producten op een juiste wijze geproduceerd en volledig traceerbaar zijn. Berg Fourage voldoet aan de lokale en internationale wettelijk gestelde normen en staat daarmee garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Ons GMP+ nummer is GMP001884. Certificaat opvragen? Bel of mail ons! 

SecureFeed deelnemer | Berg Fourage

Securefeed deelnemer

Securefeed waarborgt de veiligheid van diervoeders in Nederland. Als deelnemer verwerkt en verkoopt Berg Fourage uitsluitende goedgekeurde producten en bewaakt mede de kwaliteit daarvan. Daarnaast staat Berg Fourage genoteerd op de zogenoemde 'witte lijst' voor melkveehouders en zijn we verzekerd volgens de FrieslandCampina-norm. 

Hisfa lidmaatschap | Berg Fourage

Hisfa lidmaatschap

Hisfa is de Nederlandse vereniging van handelaren in stro, fourage en aanverwante producten. Berg Fourage is lid van de Hisfa, dat haar leden ondersteunt bij vraagstukken over wetgeving, voedselveiligheid en duurzaam ondernemen. Zo zijn we altijd up-to-date met de laatste regelgevingen en zorgen we dat we voldoen aan alle gestelde normen.