(Junior) medewerker marketing & communicatie

Word jij blij van het meebouwen aan een groeiende, jonge organisatie? Ben jij op je best in een veelzijdige en zelfstandige rol? En ben jij in staat om in de huid van onze agrarische doelgroep te kruipen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Met jouw creativiteit weet je ons te verrassen met goede content en mooie marketingmaterialen. Je krijgt de kans om in alle facetten van onze marketing en communicatie mee te denken én heel veel zelfstandig uit te werken. Je komt terecht in een superklein team, met één directe collega (die jij deels gaat vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof) en zo’n 25 collega’s van de verkoop, administratie, logistiek en kwaliteit. Wat wij van jou vragen is vooral een hands-on mentaliteit. Je bent niet bang om dingen zelf te proberen en ziet altijd kansen om ‘van niets iets’ te kunnen maken. 

 

Wat ga je zoal doen:

 • Creëren en plaatsen van (online) content
 • Beheren van social media kanalen en campagnes
 • Schrijven, opmaken en monitoren van e-nieuwsbrieven
 • Uitwerken van campagnematerialen (o.a. advertenties, video’s, folders) 
 • Up-to-date houden van onze website 

 
We zoeken iemand die flexibel is en houdt van een veelzijdige werkweek. We vragen geen jarenlange ervaring, maar een beetje handigheid met bijvoorbeeld het opnemen en monteren van video’s, vormgeving in Illustrator of Indesign, nieuwsbrieven opmaken in Mailchimp of een website beheren in een CMS is zeker handig! Heb je daarnaast affiniteit met de agrarische sector en snap je wat er op een boerenerf speelt? Dan is dat helemaal mooi meegenomen!  


Ben of ken jij iemand die:

 • Starter is met een MBO of HBO diploma richting marketing/communicatie
 • 3 tot 4 dagen per week beschikbaar is
 • Goed Nederlands schrijft en spreekt 
 • Een veelzijdige ‘aanpakker’ is met de nodige creativiteit en flexibiliteit 
 • (Basis)skills heeft of een snelle leerling is in Illustrator, Indesign, Photoshop, Mailchimp, Premiere Rush en CMS 
 • Affiniteit met de agrarische sector heeft (dit is een pré)


Je kunt per direct beginnen op ons kantoor in Nunspeet. De eerste maanden word je uitgebreid ingewerkt om vanaf september a.s. grotendeels zelfstandig de marketing draaiende te houden. Het betreft een tijdelijke functie, maar blijkt er voldoende werk en bevalt het goed? Dan is er zeker kans op verlenging!

 

Enthousiast geworden?

Dan dagen wij jou uit om te solliciteren! Stuur je sollicitatie met CV naar Wiechert Steert: w.steert@bergfourage.nl of per post naar Berg Fourage, t.a.v. W. Steert, Industrieweg 70, 8071 CW te Nunspeet. Als je meer wilt weten over deze functie of over onze organisatie, voel je vrij om contact met ons op te nemen!

T: 0341 76 82 22                   
E: w.steert@bergfourage.nl

Waarom werken bij Berg Fourage?

Het teamgevoel van Berg Fourage vinden wijzelf nogal uniek. Je komt terecht in een jong, maar gedreven team. Grappen en grollen vliegen over en weer en tijdens de lunchpauze is het steevast tijd voor een potje tafeltennis, pool of dart. Tegelijkertijd ligt bij ons de lat lekker hoog en vragen wij gedrevenheid om het beste in jezelf naar boven te halen.