Commercieel medewerk(st)er binnendienst

Ben jij leergierig, maak je makkelijk contact en heb je een passie voor de agrarische sector?  Dan heeft Berg Fourage een mooie baan voor jou. Lees snel verder. 

 

Dit ga je doen

Vanuit ons kantoor in Nunspeet ga jij je ontwikkelen tot fouragespecialist. Jouw uitdaging wordt vraag en aanbod bij elkaar te brengen en de buitendienst te ondersteunen. Met jouw advies over strooisels, bijproducten en ruwvoer zoek je samen met de veehouder naar verbetermogelijkheden. Dat betekent veel bellen en groeien naar een buitendienst functie. Je maakt makkelijk contact, hebt oprechte agrarische belangstelling en weet wat er speelt in de sector. Je weet snel te schakelen en gaat tot het uiterste om onze klanten tevreden te stellen. 

 

Wat wij van je vragen 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een gezonde commerciële drive. Iemand die sociaal is en weet hoe het werkt op een boerenerf. Ben of ken jij iemand die: 

•    Sociaal is en goed kan luisteren;
•    Klantbehoeften goed kan vertalen naar oplossingen;
•    Energiek en positief is; 
•    Houdt van dynamiek in vraag en aanbod;
•    Affiniteit met de agrarische sector heeft;
•    Een relevante mbo/hbo-opleiding heeft afgerond;
•    Goed Nederlands spreekt en schrijft;
•    Fulltime beschikbaar is. 

 

Wat je ervoor terug krijgt

Bij ons krijg je alle kans om je verder te ontwikkelen in je vak. Je leert veel van je collega’s. Groei je in je werk, dan groeit jouw salaris mee. Het teamgevoel van Berg Fourage vinden wijzelf nogal uniek. We staan naast elkaar en doen het samen. We hebben lol met elkaar en tegelijkertijd geven we onze klanten het beste wat ze nodig hebben. Plezier en ambitie gaan hand in hand en dat zorgt voor een sfeer waarin je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk groeit en succesvol bent.
 

Beter boeren met Berg Fourage - 5b

Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren!

Stuur je sollicitatie met CV naar John Koevoet: j.koevoet@bergfourage.nl of per post naar Berg Fourage, t.a.v. John Koevoet, Industrieweg 70, 8071 CW te Nunspeet. Als je meer wilt weten over deze functie of over onze organisatie, voel je vrij om contact met ons op te nemen!

T: 0341 76 82 22        
E: j.koevoet@bergfourage.nl