Junior commercieel medewerker

Ben jij leergierig, maak je makkelijk contact en heb je een passie voor de agrarische sector?  Dan heeft Berg Fourage een mooie fulltime baan voor jou. 
 

Dit ga je doen

Vanuit ons kantoor in Nunspeet ga jij je ontwikkelen tot fouragespecialist. Jouw uitdaging wordt om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Met jouw advies over ruwvoer, stalstrooisels, bijproducten en grondstoffen zoek je samen met de veehouder naar verbetermogelijkheden. Dat betekent veel bellen en groeien naar een buitendienst functie. Je maakt makkelijk contact, hebt oprechte agrarische belangstelling en weet wat er speelt in de sector. Je weet snel te schakelen en gaat tot het uiterste om onze klanten tevreden te stellen. 


Wat wij van je vragen 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste schoolverlater of starter met een gezonde commerciële drive. Iemand die sociaal is en weet hoe het werkt op een boerenerf. Ben of ken jij iemand die: 

  • Een sympathieke vlotte babbel heeft;
  • Energiek en positief ingesteld is; 
  • Affiniteit met de agrarische sector heeft;
  • Een relevante mbo/hbo-opleiding heeft afgerond;
  • Goed Nederlands spreekt en schrijft;
  • Fulltime beschikbaar is.
     

Wat je ervoor terug krijgt

Bij ons krijg je alle kans om je verder te ontwikkelen in je vak en je ontvangt natuurlijk een mooi salaris. Maar belangrijker nog; het teamgevoel van Berg Fourage vinden wijzelf nogal uniek. Je komt terecht in een jong team (ja echt, gemiddeld ± 25 jaar). Grappen en grollen vliegen over en weer en tijdens de lunchpauze is het steevast tijd voor een potje tafeltennis, pool of dart. Tegelijkertijd ligt bij ons de lat lekker hoog en vragen wij gedrevenheid om het beste in jezelf naar boven te halen.

Vacature commercieel medewerker | Berg Fourage

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatie met CV naar Wiechert Steert: w.steert@bergfourage.nl of per post naar Berg Fourage, t.a.v. W. Steert, Industrieweg 70, 8071 CW te Nunspeet.

Als je meer wilt weten over deze functie of over onze organisatie, voel je vrij om contact met ons op te nemen!

T: 0341 76 82 22                   
E: w.steert@bergfourage.nl